Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Bekijk de video
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Persbericht opening Maxaro megastore Utrecht

 

Maxaro opent megastore in The Wall in Utrecht

Roosendaal, 13 september 2019 – Na het enorme succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro, specialist in badkamers, vloeren en keukens, uit met een megastore in The Wall in Utrecht. Het bedrijf speelt daarmee in op de sterk toenemende vraag vanuit consumenten naar meer vestigingen in Nederland. De megastore in Utrecht opent medio februari volgend jaar.
“We krijgen steeds vaker de vraag vanuit consumenten waarom er niet meer vestigingen zijn. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat er nog een geweldig groot publiek te bereiken is”, aldus de directie. “Dat signaal hebben we omgezet naar de realisatie van een nieuwe megastore in Utrecht.”

De perfecte locatie voor Maxaro’s groeiambities
Winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn, gelegen aan de A2, is de perfecte locatie gebleken voor de groeiambities van Maxaro. De centrale ligging maakt het voor elf miljoen mensen mogelijk om binnen één uur reistijd de unieke winkelformule te ervaren. Ook het winkeloppervlak heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor The Wall. Maxaro belooft haar klanten ervaring, aandacht, keuze, inspiratie en beleving. “Een showroom van 4.300 m2 stelt ons maximaal in staat om onze beloftes waar te maken én op die manier klanten in Utrecht en omgeving maximaal te laten slagen. We verheugen ons erop om het winkelconcept succesvol weg te zetten binnen The Wall.” Medio februari is de officiële opening van de tweede Maxaro-vestiging.

De nieuwe vestiging is een belangrijke stap in de ambitie om uit te breiden binnen Nederland. Naast locaties in Roosendaal en Utrecht streeft Maxaro ernaar om op termijn elders in het land nieuwe megastores te vestigen.

Over Maxaro’s succesformule
Maxaro bestaat sinds 2004 en heeft een sterke succesformule gericht op eigen productontwikkeling. Daartoe werkt Maxaro samen met meer dan honderd verschillende fabrieken. Eigen productontwikkeling stelt Maxaro in staat om een zeer groot assortiment direct uit voorraad aan de consument aan te bieden. De kwaliteitsproducten hebben een verrassend scherpe prijs.

Doordat Maxaro eigen producten ontwikkelt, heeft het bedrijf alle kennis in huis om haar klanten van deskundig advies te voorzien. Maxaro werkt bovendien met een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met voorraadsysteem. Dit en de eerdergenoemde focus op ontwikkeling, maakt dat Maxaro met haar winkelformule een unieke marktpositie heeft.

Voor meer informatie: www.maxaro.nl

Wil jij jouw steentje bijdragen aan het opzetten van onze succesformule in Utrecht?

Wil jij jezelf ontwikkelen en lijkt het je gaaf om bij te dragen aan het succesvol opstarten van een nieuwe mega showroom? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen tot top verkoper, administratief medewerker of teamcoördinator sales. Zo kun jij je ambities waarmaken.
Via onze Maxaro Academy leiden we je intern op en bieden je trainingen in productkennis, gesprekstechnieken en sales vaardigheden. Daar ga je nog jarenlang profijt van hebben!

Bekijk hier onze actuele vacatures in Utrecht.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.