Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Drijfveren

Van winkelformule naar een ijzersterk merk

De klantbeloftes komen voort uit de volgende drijfveren:

 

  • Gedreven door onze kwaliteit: Maxaro is er voor iedereen en dat vraagt een zeer breed aanbod; in producten, stijlen en prijsniveau. We gaan tot het uiterste voor duurzame producten van de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs.
  • Gedreven door onze kernwaarden: we blijven onszelf en elkaar stimuleren om te ontplooien en grenzen te verleggen. We verrassen met regelmaat en veroveren daarmee de harten van onze klanten. Samen durven we te dromen, maar beseffen ons dat dit alleen tot resultaat leidt als we datgene vooral gewoon doén! Groot deel van onze collectie is hiervan ons ultieme bewijs.
  • Gedreven door onze kennis: we zijn trots op waar we vandaag staan, maar de focus ligt altijd op morgen. Marktkennis, klantfocus en productkennis, waarmee we onze klanten keer op keer verrassen, zijn onze drijfveren. Door innovatie, inventiviteit en passie voor verbetering blijven we voorop lopen als toonaangevende speler in de markt.
  • Dus….een ijzersterk merk voor de markt: Maxaro is er voor iedereen. Van consument en installateur tot groot zakelijke instantie en projectontwikkelaar. Iedereen kan ervaren dat Maxaro altijd een passende oplossing biedt, een betrouwbare partner is en een duurzame collectie heeft. Kortom, iedereen slaagt maximaal bij Maxaro.
  • Dus…een ijzersterk merk om te verkopen: Maxaro omarmt de klant vanaf het eerste contact tot en met de levering. Een zorgeloos traject waar we de klant doorheen leiden.
  • Dus…een ijzersterk merk door de collectie: de omvangrijke collectie garandeert dat iedereen slaagt bij Maxaro. Zeker omdat de laagst mogelijke prijsgarantie alle drempels wegneemt. De kwaliteit is geborgd en het design is hoogstaand.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.