Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Het merk Maxaro

Trots op ons merk

In alles tot het uiterste. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Maximaal inspannen voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze, stellen we alles in het werk om onze klanten maximaal te laten slagen!

Onze 9,3 klanttevredenheid-score, de hoogste in Nederland, is hiervoor het beste bewijs. Maar dat is voor Maxaro nog niet genoeg. We gaan voor het maximaal haalbare; een tien! Zodat iedereen er altijd van op aan kan: ik ben maximaal geslaagd!

Deze slogan: Maxaro, Maximaal geslaagd, vat voor de klant samen dat Maxaro in alles tot het uiterste gaat.

Om dit nog krachtiger te maken hebben we beloftes voor de klant opgesteld, waarmee we AandachtKeuze en Beleving garanderen.

Lees meer over onze organisatie

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.