Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Inwerkperiode

De Maxaro Academy is een belangrijk, eerste, onderdeel van ons inwerkprogramma.

Naast alles wat je kunt lezen en bekijken in deze tool, maken we natuurlijk ook graag persoonlijk kennis met jou! Voordat je start maak je al kennis met het bedrijf. HR geeft je na het tekenen van jouw contract een rondleiding door ons bedrijf en stelt je alvast voor aan jouw nieuwe collega’s.
Op deze manier heb je - voordat je start - alvast je collega’s gezien, de plaatsen van de afdelingen en de faciliteiten in ons pand. Ook heb je de showroom én het magazijn bekeken.

Jouw eerste werkdag begint met het instellen van de ICT-middelen op je werkplek. De computer, accounts, systemen en telefoon. Er is zoveel mogelijk voorbereid, maar een deel stel je samen met de collega van de afdeling ICT in. Zij helpen je daar natuurlijk graag mee! Op je eerste dag krijg je ook een ‘druppel’ van de afdeling HR. Een tag waarmee je toegang hebt tot de personeelsingang én mee in- en uitklokt.

Zo snel mogelijk zal je ook producttrainingen volgen om ons assortiment te leren kennen. Je wordt daarmee stap voor stap wegwijs gemaakt in alle producten, mogelijkheden en kenmerken van ons assortiment.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.