Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Maxaro Academy. Slaag maximaal.
Onze mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. Onze eigen opgezette Maxaro Academy zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers in korte tijd enorm veel leren én zich daarna continu blijven ontwikkelen. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige medewerkers. Die mensen zitten bij ons goed, want Maxaro biedt een uniek leer- en ontwikkeltraject aan binnen de branche.

Inwerkperiode

De Maxaro Academy is een belangrijk, eerste, onderdeel van ons inwerkprogramma.

Naast alles wat je kunt lezen en bekijken in deze tool, maken we natuurlijk ook graag persoonlijk kennis met jou! Voordat je start maak je al kennis met het bedrijf. HR geeft je na het tekenen van jouw contract een rondleiding door ons bedrijf en stelt je alvast voor aan jouw nieuwe collega’s.
Op deze manier heb je - voordat je start - alvast je collega’s gezien, de plaatsen van de afdelingen en de faciliteiten in ons pand. Ook heb je de showroom én het magazijn bekeken.

Jouw eerste werkdag begint met het instellen van de ICT-middelen op je werkplek. De computer, accounts, systemen en telefoon. Er is zoveel mogelijk voorbereid, maar een deel stel je samen met de collega van de afdeling ICT in. Zij helpen je daar natuurlijk graag mee! Op je eerste dag krijg je ook een ‘druppel’ van de afdeling HR. Een tag waarmee je toegang hebt tot de personeelsingang én mee in- en uitklokt.

Zo snel mogelijk zal je ook producttrainingen volgen om ons assortiment te leren kennen. Je wordt daarmee stap voor stap wegwijs gemaakt in alle producten, mogelijkheden en kenmerken van ons assortiment.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.