Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.
De directie

Organisatie

Welkom namens de directie

Leuk dat je interesse hebt om bij Maxaro te komen werken. Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Om het continu werken aan de maximale slagingskans te borgen, is de inhouse Maxaro Academy opgericht . Hiermee werken we gestructureerd, doeltreffend en voortdurend aan de ontwikkeling van onze talenten én zorgen we dat iedereen bij Maxaro maximaal slaagt! Wil je meer informatie hebben over onze organisatie of over een vacature, neem dan gerust contact met ons op.

Afdelingen binnen Maxaro

Maxaro wil zoveel mogelijk kennis en kwaliteit in eigen huis hebben. Hierdoor zijn we zo onafhankelijk mogelijk en hebben we maximale flexibiliteit om snel te kunnen schakelen. Van sales tot aan transport, van grafisch ontwerp tot aan marketing, van service tot aan logistiek en van inkoop tot aan training & ontwikkeling: we hebben het allemaal. Regelmatig zoeken wij voor deze afdelingen versterking. Hou dus onze vacatures goed in de gaten door de vacature alert in te stellen.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.