Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Personeelsactiviteiten


Eenmaal per jaar, na de zomermaanden, is het bedrijfsuitje van Maxaro. We gaan dan met zijn allen een dag weg om iets leuks, actiefs, spannends en vooral iets gezelligs te doen. De afgelopen jaren hebben we al veel verschillende dingen gedaan: o.a. icekarten, jeep- en buggyrijden en waterspelen. Aan het einde van de dag kletsen we na tijdens een gezamenlijk diner.


Naast het bedrijfsuitje is er nog een moment waarop we graag bij elkaar komen. Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar nodigen we alle medewerkers en vaste uitzend- en inhuurkrachten uit voor een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt. Tijdens dit ontbijt wensen we uiteraard elkaar het beste voor het nieuwe jaar. Tegelijkertijd is het een mooi moment om samen even stil te staan bij de successen en het enthousiasme van het afgelopen jaar, om daarna vol energie uit de startblokken het nieuwe jaar in te schieten!

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.