Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Maxaro Roosendaal

Maxaro Roosendaal is het kloppende hart van de organisatie. Op het terrein van 40.000 m² bevinden zich het hoofdkantoor, een magazijn van ruim 22.000 m² en een showroom van 5.000 m², waarin badkamers en tegels groots gepresenteerd zijn. Dagelijks gaan de verschillende afdelingen tot het uiterste om elke klant maximaal te laten slagen. Wil jij meebouwen aan de succesvolle groei van Maxaro? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een maximaal geslaagde toekomst

Wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen tot bijvoorbeeld de beste verkoopadviseur, administratief medewerker, klantenservice medewerker, teamcoördinator sales of productmanager. Zo kun jij je ambities waarmaken en ga je een maximaal geslaagde toekomst tegemoet. Om je voor te bereiden op een glansrijke carrière binnen Maxaro Roosendaal leiden we je intern op via onze Maxaro Academy. Daarnaast bieden we je producttrainingen en trainingen op het gebied van gesprekstechnieken en salesvaardigheden. Daar ga je nog jarenlang profijt van hebben.

Bouw jij samen met ons mee aan de succesvolle groei van Maxaro?
Bekijk dan al onze vacatures of draag een nieuwe collega aan en ontvang €500,- als beloning!

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.