Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Maxaro Rotterdam

Na de opening van de megashowrooms in Roosendaal en Utrecht blijft Maxaro groeien! Op 22 november 2021 is onze derde vestiging in Rotterdam geopend. Maxaro Rotterdam is met haar showroom van maar liefst 5.500 m² aan badkamers en tegels gevestigd in winkelboulevard Big Shops. Wil jij onderdeel uitmaken van de succesvolle groei van Maxaro in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een maximaal geslaagde toekomst

Wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen tot de beste verkoopadviseur, administratief medewerker, klantenservice medewerker of teamcoördinator sales. Zo kun jij je ambities waarmaken en ga je een maximaal geslaagde toekomst tegemoet. Om je voor te bereiden op een glansrijke carrière binnen Maxaro Rotterdam leiden we je op via onze Maxaro Academy. Daarnaast bieden we je producttrainingen en trainingen op het gebied van gesprekstechnieken en salesvaardigheden. Daar ga je nog jarenlang profijt van hebben.

Bouw jij samen met ons mee aan de succesvolle groei van Maxaro?
Bekijk dan al onze vacatures of draag een nieuwe collega aan en ontvang €500,- als beloning!
Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.