Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Bekijk de video

Samenwerking, ontwikkeling & uitdaging

Bij Maxaro geloven we in maximaal geslaagd. In een maximaal geslaagde klant én een maximaal geslaagde toekomst voor al onze medewerkers. We bieden je daarom de kans om je in één van onze vestigingen te ontwikkelen tot bijvoorbeeld de beste verkoopadviseur, administratief medewerker, klantenservice medewerker, teamcoördinator sales of productmanager. Zo kun jij je ambities waarmaken en ga je een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro Roosendaal of Maxaro Utrecht tegemoet. Meer weten over onze vestigingen? Klik dan hieronder op een vestiging.Maxaro Roosendaal Maxaro Utrecht

 

Werken bij Maxaro voelt als een warm bad. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Daarom bieden wij je een intensief inwerktraject, gegeven door professionele trainers. Ook word je goed begeleid door je leidinggevenden en vind je veel informatie terug in een online leeromgeving, de Maxaro Academy. Maar je leert natuurlijk het meest van gewoon doen. Als sales medewerker ga je al na twee weken de showroom in en help je klanten. Er is ruimte voor fouten, want wij zijn ervan overtuigd dat je daar juist beter van wordt. Natuurlijk kun je altijd bij iemand terecht met je vragen.

Door je grenzen te verleggen blijf je jezelf ontwikkelen. Met je team kijk je elke dag naar verbeterpunten. Je daagt elkaar uit en jullie behalen samen de afgesproken doelstellingen. Er is genoeg ruimte om successen te delen en trots op elkaar te zijn. Zo geven we elkaar persoonlijke complimentkaartjes en worden bijzondere prestaties gedeeld via ons interne communicatieplatform. Met de opgedane kennis en ervaring kan jij vol zelfvertrouwen doen waar je goed in bent.

In alles tot het uiterste... Met jou!

Elke dag laten wij onze klanten maximaal slagen. Dat doen we samen met jou. Daarom gaan we als werkgever tot het uiterste voor jou. Omdat wij willen dat jij ook maximaal slaagt, volg je na je inwerkperiode verdere verdiepingstrainingen, samen met je teamgenoten. Zo blijf je je ontwikkelen in jouw eigen vakgebied. Overtuig ons van je ambities en we bieden je voldoende doorgroeimogelijkheden.

Om jou maximaal te laten slagen bij Maxaro, hebben we vijf beloftes opgesteld. Die laten zien dat wij voor jou tot het uiterste gaan. Hier kan jij ons als werknemer elke dag aan houden.

 

Beloofd is beloofd

Inspiratie

Bij Maxaro word je intern opgeleid door professionele trainers die je alles leren over onze producten. De leidinggevenden hebben jouw vak zelf uitgevoerd, en weten dus precies hoe ze je moeten begeleiden. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving. Je werkt letterlijk tussen de producten, die opgesteld staan in de showroom bij het kantoor. Er is ruimte voor de grootste ambities. Zo maken we van het beste van gisteren de lat van vandaag. Iedere dag weer.

Keuze

Heb jij geen 9 tot 5-mentaliteit? Mooi! Wij zijn zeven dagen per week geopend, en dat betekent dat jouw werktijden erg flexibel zijn. Daarom is een baan bij Maxaro ook ideaal voor studenten, die naast hun opleiding ervaring op willen doen in het bedrijfsleven. Wij houden rekening met jouw rooster, en zorgen ervoor dat je alle trainingen gewoon kan bijwonen, of dat nou online of klassikaal is. En helemaal fijn, als medewerker krijg je korting op ons gehele assortiment! Dat maakt het inrichten van je (nieuwe) woning een stuk leuker!

Beleving

Maxaro gaat elke dag tot het uiterste om klanten maximaal te laten slagen. Wij geloven dat je dit succes samen bereikt. Binnen het team inspireren we en helpen we elkaar. We zijn betrokken en halen het beste in elkaar naar boven. Door de ervaring van jouw collega’s blijf je bijleren. Als jij jezelf aan ons bewijst, is er ruimte om te groeien binnen onze organisatie. Zo zorgen we ervoor dat jij jezelf blijft ontwikkelen en trots bent op jezelf én Maxaro.

Ervaring

Ons team bestaat uit een goede mix van studenten, young professionals en ervaren werknemers. Tijdens het inwerktraject leren wij je de beste te worden. Fulltime trainers geven workshops over communicatieve en administratieve vaardigheden. Ze leren je ook alles over onze producten. De door ons ontwikkelde Maxaro Academy staat bomvol informatie, zodat je veel leert en op de hoogte blijft van ontwikkelingen. Als je werkt bij Maxaro doe je goede werkervaring op, die je voorbereidt op een maximaal geslaagde toekomst. Door deze ervaring sta jij zelfverzekerd in je schoenen, zodat jij zelf ook met goede initiatieven komt.

Aandacht

Tijdens jouw werk leer jij veel van ons, maar wij willen ook leren van jou. We zijn geïnteresseerd in jou en jouw ontwikkeling. Daarom plannen we gedurende de inwerkperiode meerdere gesprekken in, waarin we graag horen wat je van Maxaro vindt en of je nog feedback voor ons hebt. In zulke gesprekken vragen we je bijvoorbeeld wat jij zou doen als je een dag op de stoel van de directeur zou zitten. Ook stel je samen met je leidinggevende een persoonlijk ontwikkelplan op, zodat jij je doelen behaalt.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.