Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Jij wordt voorbereid op een maximaal geslaagde toekomst bij Maxaro
Bekijk de video

Samenwerking, ontwikkeling & uitdaging

Keuze

Kiezen voor een maximaal geslaagde toekomst

Wij geven jou de kans om je eigen ambities waar te maken. Met een grote diversiteit aan afdelingen en functies binnen het bedrijf, heb jij de mogelijkheid om zelf richting te geven aan je carrière. Verkoopadviseur, administratief medewerker, teamcoördinator of productmanager? Met motivatie en gedrevenheid is alles mogelijk. Ook voor studenten die op zoek zijn naar een bijbaan om ervaring op te doen in het bedrijfsleven is Maxaro de ideale keuze. Wij houden rekening met jouw rooster en zorgen voor voldoende flexibiliteit. In deze groeiende organisatie bieden we jou de ruimte om je grenzen te verleggen, door te groeien en je te blijven ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Aandacht

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Je wordt intern opgeleid door professionals die jou met plezier en passie alles leren over je eigen vakgebied. Tijdens de start van je baan volg je een intensief inwerktraject, gegeven door onze ervaren trainers. Alle informatie die je krijgt vind je terug in de Maxaro Academy, onze online leeromgeving. Dankzij dit handige platform leer je waar en wanneer jij dat wil. Daarnaast zijn er extra cursussen en interessante trainingen ter beschikking die jou helpen om je kennis verder te verrijken, waardoor je continu bijleert. Zo motiveren wij jou om jezelf te blijven ontwikkelen en ontplooien.

Gedurende je loopbaan plannen we meerdere gesprekken om inzicht te krijgen in je kwaliteiten. Daarnaast nemen we een persoonlijkheidsassessment af om je werkhouding, leervermogen en EQ in kaart te brengen. Aan de hand van deze resultaten stel je samen met de leidinggevende een persoonlijk ontwikkelplan op, dat jou helpt bij het behalen van je doelen.

Tijdens jouw werk leer je veel van ons, maar wij willen ook leren van jou. Daarom nemen we bij de gesprekken ook echt de tijd om te luisteren naar wat jij van Maxaro vindt en of je nog feedback hebt. We vragen je bijvoorbeeld wat jij zou doen als je een dag op de stoel van de directeur zou zitten.

Beleving

Samen dromen over morgen

Bij Maxaro dromen we samen, durven we samen en doen we samen. Het realiseren van dromen vraagt niet alleen om daadkracht en lef, maar ook om een hecht team met geloof in elkaar, begrip voor elkaar en betrokkenheid. Door elkaar aan te moedigen en te zorgen voor een warm bad voor iedereen, haal je het beste in elkaar en jezelf naar boven. We zijn trots op wat we samen bereiken, maar de focus ligt altijd op morgen. We zijn er immers van overtuigd dat alles beter kan en verleggen daarom continu onze grenzen. Of het nu gaat om onze producten, processen of services. We blijven denken in details om verwachtingen te overtreffen. Zo zorgen we samen voor nieuw succes.

Om onze successen te vieren en het gevoel van samenhorigheid te versterken, organiseren we elk jaar een leuk bedrijfs- en teamuitje. Naast deze uitjes is er nog een moment dat we graag samen doorbrengen. Op de eerste werkdag van het jaar nodigen we alle medewerkers uit voor een uitgebreid nieuwjaarsontbijt. Tijdens dit ontbijt staan we samen even stil bij onze successen en het enthousiasme van het afgelopen jaar, waarna we vol energie het nieuwe jaar ingaan. Zo zorgen we voor een fijne sfeer en creëren we een positieve teamspirit.

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.