Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Maxaro Academy

Je belandt in een warm bad

Werken bij een jong, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf is de perfecte start of voortzetting van jouw carrière! ‘Ontwikkelen’ is ons sleutelwoord. Dat geldt zowel voor het bedrijf als voor álle medewerkers. De zelf ontwikkelde Maxaro Academy zorgt ervoor dat je in korte tijd enorm veel leert én ook continu blijft ontwikkelen. In dit online platform staat een opleidingstraject klaar dat je kennis laat maken met het bedrijf en je klaarstoomt voor de uitdagingen in jouw functie. Een week voor dat je start bij Maxaro krijg je toegang tot de Academy. Zo beland je in een warm bad.

Maxaro heeft ook eigen trainers in dienst. Zij begeleiden de ontwikkeling en doorgroei binnen Maxaro, maken en geven trainingen en zetten in op de cultuurwaarden.

We zoeken jou als je verder wilt groeien en de beste wilt worden in je vak. Het is belangrijk dat je onze cultuurwaarden omarmt en je ontwikkelt en ontplooit, grenzen verlegt, regelmatig verrast, het hart verovert, samen met ons droomt, durft en doet en trots bent. Op jezelf en op óns. Zo komen wij samen verder en zorgen wij samen voor nieuw succes. Iedere dag weer: Maximaal geslaagd!

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.