Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?

 

Maxaro Academy. Slaag maximaal.
Onze mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. Onze eigen opgezette Maxaro Academy zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers in korte tijd enorm veel leren én zich daarna continu blijven ontwikkelen. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige medewerkers. Die mensen zitten bij ons goed, want Maxaro biedt een uniek leer- en ontwikkeltraject aan binnen de branche.

Maxaro Academy

Je belandt in een warm bad

Werken bij een jong, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf is de perfecte start of voortzetting van jouw carrière! ‘Ontwikkelen’ is ons sleutelwoord. Dat geldt zowel voor het bedrijf als voor álle medewerkers. De zelf ontwikkelde Maxaro Academy zorgt ervoor dat je in korte tijd enorm veel leert én ook continu blijft ontwikkelen. In dit online platform staat een opleidingstraject klaar dat je kennis laat maken met het bedrijf en je klaarstoomt voor de uitdagingen in jouw functie. Een week voor dat je start bij Maxaro krijg je toegang tot de Academy. Zo beland je in een warm bad.

Maxaro heeft ook eigen trainers in dienst. Zij begeleiden de ontwikkeling en doorgroei binnen Maxaro, maken en geven trainingen en zetten in op de cultuurwaarden.

We zoeken jou als je verder wilt groeien en de beste wilt worden in je vak. Het is belangrijk dat je onze cultuurwaarden omarmt en je ontwikkelt en ontplooit, grenzen verlegt, regelmatig verrast, het hart verovert, samen met ons droomt, durft en doet en trots bent. Op jezelf en op óns. Zo komen wij samen verder en zorgen wij samen voor nieuw succes. Iedere dag weer: Maximaal geslaagd!

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.