Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wachtwoord vergeten?
Wij groeien. Iedere dag weer.
Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaardes begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Verhalen van medewerkers

Naam: Hajar
Functie: Afterales
Opleiding: WO Klinische Psychologie

Ik ben drie jaar geleden begonnen met het verkopen van producten in de showroom: de ideale basis om het bedrijf te ontdekken. Je kent dan namelijk de klanten en het assortiment en je leert jezelf te ontwikkelen. Vooral het één op één contact en samen tot het beste resultaat komen, vond ik erg leuk. Met mijn advies kon ik voor de klant echt van toegevoegde waarde zijn. Uiteindelijk ben ik al in mijn eerste jaar doorgestroomd naar de afdeling Service. Nu help ik de klant meer oplossingsgericht. Dat vraagt om flexibel denken en daarbij is het fijn dat Maxaro gaat voor maximale klanttevredenheid. De organisatie biedt mij een mooie kans om met behulp van de Academy veel te leren én biedt tegelijkertijd mooie doorgroeimogelijkheden.

Naam: Niels
Functie: Productspecialist Stoomcabines & Whirlpools
Opleiding: MBO Filiaalbeheerder & Manager

Zeven jaar geleden ben ik begonnen op de verkoopafdeling. Ik heb in die tijd ontzettend veel geleerd door mijn dagelijkse contact met klanten. Het team is inmiddels flink gegroeid en ook het assortiment wordt steeds uitgebreid. Destijds werd je mondeling ingewerkt, maar tegenwoordig leren we via de Academy, echt een vooruitgang! Daarna ben ik via de afdeling Transport doorgestroomd naar de afdeling Service. Daar heb ik geleerd om klanten positief te verrassen en nog blijer te maken dan ze al waren. Werken bij Maxaro is voor mij zelf willen investeren, altijd onderzoekend zijn en de wil hebben om te blijven leren. Zo heb ik inmiddels een mooie kans gekregen om als specialist in stoomcabines en whirlpools te werken op de inkoopafdeling. De kennis die ik opgedaan heb, gebruik ik nu om me te richten op nieuwe trends in de markt. Zo blijf ik aan mezelf werken en aan de toekomst van onze groeiende organisatie.

Naam: Ilse
Functie: Teamleider Sales
Opleiding: HBO Sport, Economie en Communicatie (SPECO)

Voor mij was vier jaar geleden de functie van Salesmedewerker de perfecte start, omdat werken bij Maxaro meer inhoudt dan alleen het simpelweg verkopen van producten. Je wordt opgeleid en bouwt naast de productkennis ook commerciële en administratieve vaardigheden op. Je kunt je breed oriënteren en jezelf als persoon ontwikkelen. Een eerste baan is altijd spannend, maar je leert alles stap voor stap. In de Maxaro Academy hebben we voor alle onderdelen een training. Inmiddels ben ik teamleider van het Salesteam en verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van salesmedewerkers. Een mooie, nieuwe uitdaging! We gaan in alles tot het uiterste voor de klant en dat werpt ook echt zijn vruchten af. Niet overal krijg je de kansen die je bij Maxaro wél krijgt. Je leert hier veel van het dagelijks contact met klanten en geen dag is hetzelfde. We helpen klanten in de showroom, telefonisch, via e-mail en via de website. Bovendien is Maxaro een groeiend bedrijf en kun je dus blijven ontwikkelen en werken aan je toekomst!
Lees meer over onze strategie

Maxaro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.